Je laat je leiden
Door iets wat niet werkelijk bestaat
Je kent het leven niet
Omdat je eigenlijk al dood bent
Je weet, maar hebt geen enkel besef
Dat de fouten die je maakt
Ook menselijk zijn
Omdat je eigenlijk al dood bent
Bij alles wat je doet
Schakel je je verstand uit
Je weet niet hoe het moet
Omdat je eigenlijk al dood bent
Nog voor het starten van het echte leven
Heb jij het al verlaten
Je bent vergeten wat leven is
Omdat je eigenlijk al dood bent...