Je zit daar maar te staren
Kijkend uit het raam
Diep verzonken in gedachten
In het schemerlicht van de maan
Je ogen ergens heen gericht
Als een strakke lijn
Een brede lach op je gezicht
Maar ik weet, die is maar schijn
Achter dit masker zit een jongen
Met pijn en verdriet van binnen
Ver weg in je gedrongen
Alleen ik die het ziet
Je schreeuwt diep in je hart
Hoopt dat er iemand komt in je leven
Met de kracht
Om je liefde te geven
Liefste pak mijn hand
Je weet dat er nu wel iemand voor je is
Samen vormen we een sterke band
Niemand beter dan ik, weet liefde is een groot gemis