Lieve eline,
Droog je tranen meisje,
Ik weet het leven is hard
Je hebt het erg moeilijk
En dat vanaf de start
Je zit daar maar alleen
Geen familie om je heen
Je verdriet en pijn verdoven je
Maar meisje,
Het leven word beter
Dat beloof ik je
Het leven is nu wel rot
Maar maak jezelf niet kapot
Vergeet het verleden
En denk aan het heden
Keep you head up!
Je moet echt verder leven
Ik zal je al mijn hoop geven
Dus meisje,
Luister wat ik zeg
Je kansen zijn eindeloos
Pak wat je toekomt
Verzeker je toekomst
Ik leef met je mee
Dus luister schat
Lach voor mij
Ik sta altijd aan je zij,
Ga door met leven
En voel je vrij,
Oeh….
Je bent niet alleen
Je bent niet alleen
Je bent niet alleen
Oeh….
je bent niet alleen
Je bent niet alleen,
Ik weet dat je het niet makkelijk hebt
Maar 1 ding moet je weten
Bij mij ben je veilig
Ik help je pijn te verwerken
Je kan altijd met me praten
Om je hart te kunnen luchten
Je bent te goed voor deze wereld
Je leeft niet voor niets
Je leeft altijd voor iets!
Iets moois van jezelf
Het is straks over met de pijn
Na regen komt zonneschijn
Blij zal je dan zijn
Je bent dan een zonnestraal
Die schijnen zal
Het is je eigen leven
Ik heb respect voor je
Ik wou dat die pijn
Voor jou was gespaard gebleven
Een gewoon leven
Wij hebben hier allemaal van geleerd
Meisje, zie het als een zegen
Wij allemaal, zullen altijd om je geven
Ik wou dat ik je pijn kon verzachten
Ik troost je met dit lied
En bevrijd je uit je kooi
Oeh…
Je bent niet alleen
Je bent niet alleen
Je bent niet alleen
Oeh….
Je bent niet alleen
Je bent niet alleen
Dit lied heb ik voor jou geschreven
Omdat ik mijn hele leven om jou zou geven
Ik heb respect voor je, ook al ben je fout geweest.
Maar je hebt spijt, en ik zal het je vergeven!
Ik mis je heel erg en ik hou heel veel van je!
Veeg je tranen weg en huil,
Als je denkt dat niemand om je geeft
Weett dan dat ik dat doe
Hou je eeuwig sterk mop
Zoals 2-pac altijd zei:
Jonge dame keep your head up!
Oeh...
Je bent niet alleen
Je bent niet alleen
Je bent niet alleen
Oeh…
Je bent niet alleen
Je bent niet alleen