Ik droom je mooier dan je bent
Waarom verdedig ik je altijd?
Waarom kom ik voor je op?
Terwijl het echt diep in me snijd?
Waarom geloof ik je steeds weer?
Terwijl ik best weet dat je liegt
Terwijl ik weet dat je me bedriegt
Als ik dan alleen ben
Dan zeg ik nu is het voorbij
Nu ben je te ver gegaan
Ik kies nu echt voor mij
Maar als ik dan weer bij je ben
Lijkt het net of ik verklein
En je zinnen zijn als liedjes
Met een prachtig waar refrein
Ik drrom je mooier dan je bent
En dat doe ik al te lang
Maar als je zo graag iets wilt
Dan wordt je nerveus en word je bang
Jij bent alles nog van vroeger
Alles wat ik nu nog over heb
Dus ik wil je niet verliezen
Ik hang nu angstig in jouw web
Ik beschouw jou groter als een god
Jij mij kleiner als een mens
Want zoals je mij behandeld
Dat is niemand’s wens
Laat mij toch het licht zien
Dat ik beter af ben zonder jou
Dat ik het verleden kan achterlaten
Dat jij niet bent zoals ik wou
Maar ik droom je net als vroeger
Mijn liefde en mijn beste vriend
Diegene die als prijs voor liefste jongen
De echte nummer 1 verdient
Ik Mis Je,
KusS