Mijn gedachten zijn daar bij jou
daar bij het kl*te gesprek in het gebouw
Enkel door zogenaamde geweldige abtenaren
Nu druk het tegenovergestelde te verklaren..
Geen gedachte aan andermans broodwinnig
Deze lui komen waarschijnlijk nooit tot bezinning
Zij vangen hun geld toch wel...
Jij, stress en druk om deze keuze te laten stoppen
Gelukkig zijn er meer eigenaren die dit niet kunnen verkroppen
Gemeente verklaarde zwart op wit niks tot 2019? te doen
Waar... waar is verdorie hun fatsoen?
Kunnen ze niks beters verzinnen...?
Het gaat me nu erom dat jij, jullie zullen winnen!
Miss Rolzoen: | Donderdag, oktober 07, 2004 17:51 |
Begrijpelijk dat je kwaad bent! Prachtig verwoord! Liefs |
|