vindt het een beetje vaag gedicht. Zou er zelf niet opkomen
:
Vrijdag, juni 15, 2001 22:09
Hilarisch. Lig hier plat van het lachen. Echt meegemaakt?
Dit is wel mooi( op een meer nuchtere manier geschreven: dat is mijn stijl: nuchter)
Dat was Neena haar gedichtje voor Nederlands( wat onze leerkracht trouwens verloren is)