Ik zie de waarheid in jouw ogen
Ze moeten me iets vertellen
De vogel is bijna gevlogen
Ik weet dat er iets is
Ik zie het in m'n toekomst
Er is van alles mis
Wat heb ik toch gedaan?
Waarom nou?
Wat is er verkeerd gegaan?
Waarom wil je me kwijt?
Ik zal het niet aan kunnen
Ik zal lijden, voor altijd
Ik wil niet alleen leven
Ik wil jou
En ik weet zeker, dat ik nog al m'n liefde aan je kan geven
Omdat ik zo ontzettend veel van je hou!