~Ik heb niks gedaan~
Waarom zeg je dat ik het heb gedaan?
Ik snap het niet.
Waarom mag ik mijn tranen niet even laten gaan?
Mam zie je niet, ik heb verdriet.
Ik zeg toch eerlijk ik heb het niet gedaan.
Maar toch blijf ik nu alleen voor jou staan.
Waarom krijg nu de hele tijd de schuld.
En iedereen zegt maat van Cristel heb geduld.
Ik zoek nog wel een baantje bij.
Misschien maak ik je dan wel weer blij.
Deborah krijgt der geld wel.
En ik zeg je ze krijgt het snel.
Ik wil niet dat je steeds denk dat ik een dief ben.
Owke ik ben soms wel eens een kreng.
Maar dit zal ik nooit doen.
Maat ja alles veranderd ik ben niet meer zoals toen.
Mama geloof me alsjeblieft.
Ik heb het niet gedaan.
Laat me alsjeblieft niet in de kou staan.
Want ik ben geen dief.
Lief Cristel
p.s mama kennen we alsjeblieft een keer daar over praten.
Want ik wil je niet kwijt en ook niet verlaten