Door een toeval kwam jij in mijn leven
Uiteraard bleef je niet bij mij
Jij hebt je warmte aan een ander gegeven
En jouw huilbuien kreeg ik erbij
Ik zeg niet wat jij voor mij betekent
Omdat er gewoon geen woorden voor zijn
Ik ben door eenzaamheid aan je geketend
Het jeukt, het snijdt, het doet me pijn