Hey, hier ben ik weer
Later dan ooit
Jij bent stoned en ik ben dronken
Ik leer het ook nooit
Dan vliegt de nacht
En ik denk er niet aan
Of jij op me wacht
Ik kom waar je wil
Dat ik moet komen
Jij wou me graag zien
Maar nu we hier zijn
Haal je je neus op
En weg zijn mijn dromen
Mijn hart kan niet groter
Mijn ziel kan niet bloter
En mijn broek kan niet
Nog verder
Omlaag
Ik speel de clown voor jou
Ik zing en doe gek voor jou
En steeds ga ik op mijn bek voor jou
Maar nog hou ik me groot
Maar ik krijg nog geen liefde
En ik krijg nog geen traan
Ik val voor je dood
Mijn liefde voor jou
Is een grote strijd
Die uiteindelijk
tot blauwe plekken lijdt
Hou me bij je hart
Ik lig al aan je voeten
En ik voel me op mijn plaats
Want wie meer wil,
Moet maar boeten