Geef me je hand. die steun heb ik nodig. leef niet met me mee. daar heb ik niks aan.
Geef me de kans, de kans om me te veranderen, voor mezelf en niet weer voor anderen. laat me weer leven. laat me weer opstaan om me voor 100% te geven.
Geef me de tijd, de tijd om me te bewijzen dat ik veel meer kan dan ik nu geef, ik heb een doel, een doel waar ik nu voor leef. jaren lang vechten voor niks. waarom heeft me moeder me dat geflik.
Geef me de lucht, de lucht die ik nodig heb om te ademen. rennen voor mijn leven, is niet is wat ik wil gaan geven, ik wil veel meer van de wereld beleven!
geef me de ruimte, de ruimte om te bewegen, laat me mijn gedachten legen. laat me geen lucht happen, laat me meer lopen dan 4 stappen.
jullie steun heb ik nodig dus, geef me die steun!!!!