Het leven van een waterval,
Het water wat nooit stoppen zal,
Het zal altijd blijven stromen,
Net als dat we altijd zullen blijven dromen.
Ooit overwin je je onzekerheid en angst,
Toe durven geven aan je gevoel duurt het langst.
Het moeilijkste is gevoelens te bekennen,
Bang voor afwijzing een nee te erkennen.
Toch denk ik als het zover komen mag,
Dat we het gevoel erkennen met een lach.
Weg is dan de onzekerheid,
Want liefde is een heerlijkheid.
Dus wees gerust lieve vriend,
er loopt ergens een vrouw die jou verdient.
Soms is het beter je angst te overwinnen,
Om met meer duidelijkheid in de toekomst te beginnen.
Afwachten kan ook zo slopend zijn,
Dat gepieker van binnen is dan niet fijn.
Neem risico en ga op je gevoel af,
Verstop je niet langer,doe niet zo maf.
Geniet van het leven,van ieder moment,
want echt jij bent een geweldige vent.
~~Lianne~~