omdat ik van je hou
doet dit me pijn
jou zo te zien
zo klein en zo alleen
niemand die je kan bereiken
niemand die je toelaat
niemand die jou kan troosten
alsjeblieft wijs me niet af
je ben er nog niet klaar voor
afscheid nemen en veranderen in as
laat me je helpen
je liefde geven
je omringen met al wat je zo mist
open je ogen en zie
alles kan van jou zijn
het leven is mooi
en een gevecht zo waard
geef niet op meisje
jou tijd komt er aan
waarin je zult stralen als de zon
en de geuren van het leven tot je zal nemen
en weer zult genieten van alles en iedereen