Geef me de kans...
Om uit te leggen,
Ik weet wat ik niet had moeten zeggen.
Geef me de kans...
Om me voor 100% te geven,
Het lijkt mij ook leuk om dat ooit te beleven.
Geef me de kans...
Om er voor je te zijn,
We zitten nu eenmaal op dezelfde lijn.
Geef me de kans...
Om te doen wat ik moet doen,
Laat me met rust dan kan ik het zelf doen.
Geef me de kans...
Om mezelf te vinden,
Net zoals al die andere kindren.
Geef me de kans...
Om zo te zijn als de rest,
Ik kan het allemaal zelf dat lukt me best.
Geef me de kans...
En de ruimte om mezelf te belagen,
Dan zal ik je verder nooit meer iets vragen!!!!