Lieve mevr. V/d Stel,
U bent al een tijdje niet op school geweest
En ik mis u het meest.
Op school miste ik u al een tijd,
Maar liet niks van me horen en nu heb ik spijt!
Er gaat van alles door mijn hoofd wat ik u wil vertellen.
Het liefst zou ik nu op de fiets springen en bij u aan gaan bellen.
Er werd mij wat verteld wat GELUKKIG niet waar schijnt te zijn.
Dat vind ik echt fijn.
Toen iemand me zei dat u kanker had schrok ik me dood.
Ik was de gene die niet meer floot.
Ik heb al van de Snoo gehoord dat het niet waar is,
Maar u bent de gene die ik mis!
wat er met u is heeft hij me in grote lijnen verteld
en ik ben nu wel een beetje gerust gesteld.
Het enige wat ik u wil zeggen is kop op en schouders er onder zetten.
Er zijn heel veel mensen die van u houden moet u maar opletten!
Wat er precies met u is weet ik niet
En dat doet me verdriet.
Het enige wat ik weet is dat het niet goed met u gaat
En dat u school voor een tijdje verlaat.
Ik wil u graag helpen, maar dat gaat niet
En dat doet me verdriet!
Iets voor u doen is wat ik wil
Want zonder u is 106 zo stil.
Ik voel me nu zo machteloos staan!
U bent ook zo ver bij me vandaan.
Helpen dat wil ik u gewoon graag
Misschien klinkt het een beetje vaag.
U heeft ook altijd voor mij klaar gestaan
En ik weet, samen kunnen we alles aan!
geschreven voor een docente waar ik al 2 jaar heel goed mee omga.
ze is nu al 6 weken van school en ze komt de rest van het jaar ook niet:( :(