Onbekend, Onbereikbaar..
Waarom begrijpen sommige mensen niet,
Dat een mens zoveel moet verdragen,
Langzaam, heel langzaam sterven we af,
Niet begrepen worden, je moet niet klagen.
Altijd wordt je negeert, in een hoekje gestopt,
Er werd gezegd dat je niet moet zeuren,
Waarom wordt je niet begrepen,
Niet begrepen als je pijn hebt, alleen maar kan treuren.
Altijd maar die opmerkingen,
Je zoekt aandacht, stel je niet aan,
Die mensen die zo zijn, weten niet wat echte pijn is,
Als het erop aankomt, laten ze je alleen staan.
Ze lopen dwars langs je heen,
En als je een keer verdrietig bent,
Ja dan, dan doen ze of ze je heel goed kennen,
Maar anders nee, anders ben je onbekend.
Vrienden in goede en slechte tijden,
Dat zeggen ze altijd, maar nee, niks van waar,
Ze laten je al die tijd links liggen, maken rot opmerkingen,
En als je het moeilijk hebt staan ze opeens wel voor je klaar..