Tranen stromen over mijn wangen,
er is niemand die dat ziet.
Alleen naar jou heb ik verlangen,
en alleen om jou nog steeds verdriet.
Ik hoop dat jij ooit weer naar me toe zult komen,
en zolang dat niet zo is
Zullen mijn tranen blijven stromen
omdat ik jou nog steeds zo mis.