Woensdag 13 juni 2001 overleed plotseling mijn lieve omaatje.
Overmorgen 18 juni wordt ze begraven. Dit gedicht zal de dominee voordragen namens mij. Ik mis haar zo maar ik weet dat ze nu weer bij opa is.
Ik zag aan de hemel een fonkelende ster
Die stond er altijd, was dichtbij maar ook weer ver
Nu zie ik er twee staan
Ze zijn er altijd, waar we ook gaan
Ze leiden ons op onze weg van blijdschap en verdriet
Ik weet lieve opa en oma dat jullie ons zien, ook al zien wij jullie niet
Jullie zijn nu in Gods veilige haven, thuisgekomen in Zijn land
Hoe moeilijk soms het geloof ook is, wij reiken uit naar Zijn hand
Wij weten dat Hij goed voor jullie zal zorgen
En voelen ons ook bij Hem geborgen
Wetende dat het ooit ook onze tijd zal zijn
een dag waarop wij allemaal weer samen zullen zijn
Dag lieve oma
We houden van jou
p.s.
geef opa een dikke zoen van ons