Wat is dat toch?
Waarom kom ik niet over jou heen?
Het duurt altijd even, dat weet ik
Maar dit is niet goed, ook dat weet ik
Ik betekende die korte tijd niet veel voor jou
Jij des te meer voor mij
Van al die mensen
Maakte jij mij het meest blij
Anders kan ik het niet zeggen
Het was zo simpel
In tegenstelling tot het feit
Dat ik jou nog steeds mis, na deze lange tijd