Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Taste my heart
I search for you
In every sunrise
When beams of warmth
Bring me closer to you
Without you
Is everything just cold and empty
Complexes with desires
Flood across my mind
Time after time
Days are crawling by
Too much fear to hope
For something that does not exist
give me a sign
of love serenades
taste my heart
in this maze of tears
Please tell me again
How long ?
Cause without realize
You are..
..you are loosing me..
Reacties op dit gedicht
Tershi vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
BloodElf
:
Donderdag, oktober 14, 2004 15:58
Gaaf man!
Godsend
:
Donderdag, oktober 14, 2004 08:36
sterk geschreven!
Over dit gedicht
Auteur:
Tershi
Gecontroleerd door:
Firebolt
Gepubliceerd op:
14 oktober 2004
Thema's:
[Liefde]
[JIJ]
[Houden van]