JE opa
Je opa is je opa,
zo eigen en vertrouwd,
je wilt hem niet missen,
omdat je van hem houd,
maar eens komt toch de dag,
dat je hem moet laten gaan,
je hart zegt dat het goed is maar..........
in je ogen rolt een traan!
opa rust zacht je hebt het verdient !!!