de jongen waar ik zielsveel van hou laat me in de steek.
steeds geef ik mezelf een preek.
alles lag en ligt aan jou.
hij is alles waar ik van hou.
het is een schat een lieverd eerlijk waar.
maar nu mis ik hem ik zie hem niet dat vindt ik naar.
van de één op de andere dag ging alles slecht.
maar het lijkt zo onecht.
ik wil je zien met je praten.
ik ben boos maar kan je niet haten.
ik wil je vanalles vragen ,dingen waar ik geen antwoord op heb gekregen.
alle gedachten zijn naar men hoofd gestegen.
ik denk aan jou de hele dag.
maar niet meer met een grote lach.
eerst deed ik dat wel.
maar nu ga ik door een ware hel.
niet te begrijpen dat je zo hard kon zijn.
je bezorgde me enorm veel pijn.
dit had ik niet van jou gedacht.
ik had het ook zeker niet van je verwacht.
het begin was echt enorm leuk met jou.
dat is de reden dat ik van je hou.
we hadden lol konden goed praten en we hadden ook veel gemeen.
dat hield me op de been.
nu zak ik door de grond van verdriet.
dat je dat niet eens ziet.
please ik wil je weer terug zoals je was.
ik wil niet huilen achter het glas.
om alles wat je deed.
jij bent alles wat ik nooit vergeet.
ik hou van jou.
snap dat nou.
begrijp mij ook eens en keer.
je begrijpt alles zei je telkens weer.
je zei ik zal er voor je zijn.
dat doet me het meeste pijn.
waar ben je nu ik je nodig heb dan?
het probleem is dat ik niet van je op aan kan.
maarja het is niet anders dan dit.
ik zit nu echt in de shit.