Liefde is meer dan 1 woordje.
Liefde is emotie, een gevoel.
Liefde is geven en nemen,
snap je wat ik hiermee bedoel?
Liefde is samen een.
Liefde is geven wat je kan.
Liefde is kracht putten uit elkaar
en bovenal is liefde 'houden van'
Liefde is rekening houden met,
Liefde is elkaar nooit alleen laten gaan
Liefde is elkaar beminnen
en voor 100% achter de ander blijven staan.
Liefde is intresse in elkaar
Liefde is elkaar accepteren
Liefde is gelukkig maken
en elkaar altijd blijven waarderen.
Deze liefde heb ik gevonden
al kijk ik hem maar 1x aan
dan weet ik dat onze liefde sterk is....
Patrick ik laat jou nooit meer gaan!