heb helemaal geen doel meer voor ogen
weet niet wat ik wil doen met mijn leven..
ben zo in de war..
ik wil aleen zijn
wil niet meer weg gaan
wil alleen zijn..
de tranen lopen over m'n wangen en niemand die het zich aantrekt
ben iedereen kwijt..
heb van dit alles zoveel spijt..
heel m'n leve staat op z'n kop..
weet niet meer wat te doen..
klig in mn bed heel de nacht na te denke..
doe geen oog meer toe..
en dan s'morgens sta ik op tegen m'n zin..
tegen mijn eigen wil in
ga ik naar school.. en daar daar voel ik me nog slechter..
weet niet meer wat te doen..
ik roep help
maar niemand die me hoort..