Als ik door de nevel zie
en kijk wat zich daar zorgen maakt
Zie ik niets dan angst
door kleur omgeven, als een aura
Kleur voor kleur
baden in licht
Ik sluit een deur
en houd mijn ogen dicht
Soms zie ik meer
als ik zelf kijk
Hoe was het toch eerst
toen dat nog niet nodig was
Toen jij me niet hielp
en ik je nog niet genas