neen,dat meen je niet!
neen,dat kan niet!
neen,dat mag niet!
neen,mijn bloedeigen nicht overreden?
neen,mijn nicht die net haar eigen leven zou lijden?
neen,niet die
neen,dat kan niet
neen,dat is onmogenlijk!
ja,nu mag ik wenen
ja,nu heb ik een reden
ja,nu kan het zeker geen kwaad
want mijn bloedeigen nicht die net haar eigen leven ging lijden is dood!
opslag dood!!!
door een vrachtwagen die voor een keer niet goed gekeken had
dat heeft mijn nicht het leven gekost?
oh neen,dat meen je niet
neen,dat kan niet
neen,dat mag niet!!
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
niet zij!......