TWEE FANTASTISCHE VROUWEN,
Dankzij ouders alleen heb ik ze leren kennen,
Ik heb ook niet aan ze hoeven wennen.
Beide zijn ze zeer intelligent en spontaan,
En kunnen ze ook van elkaar op aan.
Het is echt niet alleen maar lachen met die twee,
Ook met een serieus gesprek doen ze echt mee.
Ook zijn ze gul met hun gevoel,
Medeleven is wat ik dan bedoel.
En zit je dan een keer in de put,
Dan wordt er ook niet getrut.
Ze zeggen gewoon waar het op staat,
Heel eerlijk en open,niet kwaad,
Ook zijn ze hartelijk en heel gastvrij,
Op dit moment maken ze mij weer blij,
Ik had mijn verdriet weer weggestopt,
Maar die twee meiden merkte het wel op.
Er werd oprecht mee gevoeld en over gepraat,
En langzaam verscheen er weer een lach op mijn gelaat.
Ik wil echt niet alleen over hun roemen,
Maar ben wel heel blij ze mijn vriendinnen te mogen
noemen.
MEIDEN BEDANKT!!!!!!!!!!!!!!!!
~~Lianne~~