Afscheid
het is moeilijk om weg te gaan
maak je geen zorgen
ik kan wel op men benen staan
ik moet niet, maar ik wil
ook al voelt het vanbinnen heel kil
ik begin opnieuw, alleen
met nieuwe mensen om me heen
ik ga jullie heel erg missen
maar dat zal jullie niet kunnen sussen
Sorry ik weet ook niet waarom
ik voel me gewoon zo dom
ik ben er toch teVEEL bij
jullie kunnen heel goed zonder mij
I love you all!!!!