Ik ben gestopt met mijn stommiteiten
Ik ben gestopt met roken
Ik ben gestopt met nagelbijten
Ik ben gestopt met stoken
Ik ben gestopt met drinken
Ik ben gestopt met huilen
Ik ben gestopt met zinken
Ik ben gestopt met me te verschuilen
Ik ben gestopt met lijden
Ik ben gestopt met alle dingen
Ik ben gestopt met strijden
Ik ben gestopt met liedjes te zingen
Ik ben gestopt met mijn plan
Ik ben gestopt met slaan
Ik ben gestopt met houden van
Ik ben gestopt met mijn baan
Ik ben gestopt met het sociale
Ik ben gestopt met nastreven
Ik ben gestopt met ademhalen
Ik ben gestopt met leven
Ik ben gestopt met al mijn verdriet
Alles is weg, lief,
Toen jij mij verliet