Koud is de wind
donker zijn de wolken
eenzaam is de nacht
maar het is jou, waar ik op wacht
niet dat ik iets vind
maar zoeken doe ik ,al heel lang
zou niet weten waar het is
weggeblazen door de wind
geweest,ben ik heel bang
het is de liefde die ik mis
het heet ,,moederliefde,,
o,wat lief,krijg net een kus op de wang
van mijn geliefde
psych