Strelend zacht
vallende gedachten strelen
bloemen fleuren op in het laatste zonlicht
kleuren die mijn hart doen helen
mijn ogen naar de horizon gericht
genietend van de laatste zonnestraal
voordat ik de avondrust opzoek
en in jouw armen verdwaal
met mijn verwarde look
je streelt mij over mijn haren
onze verliefde blikken verstrengeld
herinneringen verbinden onze liefde
dat onze harten laat bedaren
Met dank aan; Fri..., fox_bert, lanaatje36, panda 150, ~marina~ en Boudaatje