ik durf niet te gaan
loop nog liever naar de maan
de confrontatie met je vriendin
daarin heb ik geen zin
wil er graag zijn
maar doet me teveel pijn
jou zien wil ik graag
maar samen met die ander is de vraag
de verjaardag van mijn beste maat
denk niet dat het gaat
dan zet ik mezelf weer op de verkeerde koers
want o wat ben ik dan jaloers
als ik maar bij je ben
maar jah samen met je vriendin is het eng
ik durf niet
want het doet me teveel verdriet