Hopend op een vriendelijk woord.
Hopend op een lach.
Hopend op tevredenheid
en op een mooie dag.
Wachtend wat gebeuren zal
in de toekomst of nabij.
Wachtend welke mensen
blijven lopen aan mijn zij.
Genieten van momenten
die vervagen op den duur.
Genieten van het leven.
Genieten van ieder uur.
Hopend,wachtend en genietend begin ik iedere dag,
want ik weet niet hoelang dat mag.