tis al zolang geleden
mis je nog steeds
tword tijd dat we elkaar eens terrug zien
het zou ons goed doen
denk ik
door de tijd geen
hebben we ons weer in problemen genestelt
we kunnen dan nog eens praten
en ons laten leiden door onze gevoelens
en hoop dat het dan weer een dag word
om nooit meer te vergeten