de zon straalt en regendruppels vallen
ik loop door plassen richting zonnestralen
voel de wind langs mijn wangen glijden
net als mijn gedachten die afdwalen
de zon licht mijn fantasie op
plassen water sterken hem aan
terwijl ik maar blijf dromen
op geluk hier ver vandaan