-----------------------------------------------------------
Lieve schat,
Ik ben zo verliefd op jou!
gister hadden we zoveel lol,
steeds de slappe lach.
Dan merk ik nog erger hoeveel ik van je hou!
Je bent alles in mijn leven!
Je geeft me ontzettend veel moed!
In jou armen liggen, lachen met elkaar,
Je weet niet half hoeveel dat met me doet!
Ik kijk nu weer uit naar de dag,
de dag dat ik jou weer kan zien,
Lekker emt je knuffelen...
als Liefde een vak zou zijn kreeg jij een 10!!
liefje, Met jou wil ik doorgaan,
Met jou verder in mijn leven,
Ben nog lang niet op jou uitgekeken,
Ik wil je nog ontzettend lang liefde Geven!!!
-----------------------------------------------------------
*lieve Marcel, Ik hou echt van je!!!!*