De lente is aangebroken in het land
Bloesems ontluiken, zingende vogels
Daar liepen we, hand in hand
Samen door dit mooie land
Dit paradijs is een bos
De stralende zon verwarmt ons
We leggen ons in het mos
Midden in dit mooie bos
Toen begon het te waaien
De zon verdwijnt achter de wolken
Overal vliegen kraaien
De lucht begint te kolken
Kijk niet zo bang, het is maar regen
Ik hou van jou, liefde houdt alles tegen
Toen brak de hel los
Donder en bliksem in dit vreselijke bos
We zijn doorweekt, het is ijskoud
Je huilt, terwijl je me vasthoudt
Het is verschrikkelijk deze dag
Kom nu meisje, lach
Kijk, daar is de zon alweer
Het onweer is er niet meer
We lopen weer hand in hand
Samen door dit natte land