weet niet wat ik moet doen....
weet niet wat ik moet zeggen....
Ik weet wel een beetje wat je voelt,
maar dat is niet uitleggen,
wil je heel graag steunen en er voor hun zijn,
want iemand verliezen ja dat doet pijn,
maar wat moet ik doen,
wat moet ik zeggen,
of moet ik gewoon stil zijn,
en afentoe naarhun lachen,
of gewoon zwijgen,
totdat hun wat tegen me zeggen??