Een Wondertje.
Ik wou opnieuw een wonder ,
want een kleintje is hèèl bijzonder.
het kon niet snel genoeg meer gaan ,
Want ik kon al die zwangere moeders niet weerstaan !
Mijn wens werd snel ik vervulling gegaan
Wij verwachten over 8 maanden terug een wonder!!
Ik zag je op de echo staan ,
en bedankt God voor you bestaan.
Ik droomde van een dochter , maar verwachte een zoon
dat was niet erg , zolang je maar gezondt was .
En toen brak de dag aan ,
na 3 uurtjes pijn weerstaan , was jij daar.
Jij keek me aan in mijn ogen , en ik kreeg het warm vanbinnen .
Daar was jij dan , mijn tweede wonder.
Nooit had ik gedacht dat ik hetzelfste zou voelen net als bij je broer.
Maar vanaf het moment dat jij er was , was ik dol gelukkig.
Ik pak jou stevig vast , en keek je aan
ik streel over je armpjes , wat is jou huid zo zacht.
Je oogjes zijn hemelsblauw , net als je broer.
ik hou je tegen, mijn oor en hoor je adem
wat ben ik blij dat jij gezondt bent.
o god wat ben jij een wonder !!!