ik voel me zomer
genieten van de rust
zomaar verloren
blikkend op een Zweeds meer
bij valavond hopen
dat het einde van het licht
ik zou willen rijden
met lounge
op het ritme van dag
en nacht maar dan
op de grens
of er net over
de eerste lichtjes ontstoken
maar ik dromerig genieten
met brede glimlach
denken aan hoe ik
je helemaal missen kan
ik ben van jou
het ritme van lounge
en het dromerige
hmmmmm
tunnel vision
^__^