ik zag je graag
en nu nog
ik miste je
en nu nog
maar de manier waarop je mij behandeld
is een ware schande!!
je beloofde mij de wereld
en wat heb ik gekregen
de hel..
luisterde je ooit wel
naar wat ik zei..
voelde je je niet vrij?
waarom zeg me dan waarom?
mn kleine 'schattebol'
ik hoop dar ik kan verdergaan
dat ik niet meer weet van je bestaan..
ik hoop dat ik kan leven zonder jou
je liet me te vaak in de kou!!
altijd die exuseses
en ik zie je echt graag
allemaal bazaarr
LIKE WATERVER!!!!
YOU DONT MEAN A THING 2 ME ANYMORE!!!!!