Ik ben een tijdje weggeweest,
was gewoon te erg verward.
Hier waren veel herinneringen
aan de pijn diep in mijn hart.
Ik heb besloten terug te komen,
maar weet niet of ik blijven zal,
want ik kan het niet vergeten,
ik kwam hier in een dal.
Nu kom ik weer gedichten plaatsen,
over vreugde en verdriet.
En wat er verder zal gebeuren,
weet ik helaas nu nog niet.
*kvind dit gedichtje eigenlijk best wel goed om 's avondslaat te verzinnen, en dan nog terwijl ik voor de pc zit. Maar ik had het gevoel dat het anders nooit zou geschreven worden*