Ik hoor regendruppels tikken op het dak,
Elke druppel die ik vallen hoor,
Doet me steeds meer denken aan jou,
Elke keer weer denken hoe veel ik van je hou,
Jij hebt me zo veel gegeven,
Liefde,warmte en begrip
Ik wacht tot ik je spreek,
En vertel je al mij geheimen,
Je zou moeten weten hoeveel je voor me betekent,
Je helpt me mij problemen te verhelpen,
Je geeft me verschrikkelijk mooie momenten,
Ik ben super blij met jou,
Ik hoop dat ik je voor eeuwig mij vriend mag noemen,
Je mij liefde en warmte geven,
Ik je bedanken mag voor alles wat jij voor mij betekent,
Mij wereld met jou samen is net een sprookje,
Een sprookje Dat steeds mooier word,
En nooit eindiggen zal,
Samen de toekomst bekijken,
Dat iedereen ons samen gelukkig ziet zijn,
Geen ongelukige momenten meer,
Geen eenzame dagen,
Geen verdriet geen tranen,
Alleen maar vreugde
Wij samen,