De grensgangers tussen het hiernamaals
en de steeds meer vervagende aarde
Zwevende chaos van verloren zielen
al zo lang zoekende naar iets van waarde
De duisternis teistert voortdurend
met meerdere gezichten van de dood
Aantrekkingskracht als een magneet
terwijl het licht telkens weer afstoot
En ik neurie mee met huilende stemmen
die weer verdwijnen als stof in de wind
Angstkreten echoën door heel het heelal
ik aanschouw de dood van een onschuldig kind
*vraag me vooral niet wat mijn doel is van dit gedicht, waar het over gaat of hoe het in me opkwam want ik hou het gewoon lekker op dichterlijke vrijheid ;)*