jou tranen zal ik vangen
mijn hele leven lang
laat ze maar vallen lieverd
wees alsjeblieft niet bang
want ik wil jou alleen maar helpen
met het verwerken van jou pijn
en het geeft niet hoor
als je even alleen wilt zijn
k vang ze allemaal
ik neem ze met me mee
zo ben jij ze even kwijt
maar we blijven met zijn twee...
Rhiannon: | Maandag, oktober 25, 2004 17:05 |
wauw... stilte, je schrijft echt heel mooi en puur. ga zo door! x |
|