*~* Mijn Zielsgenoot *~*
Je bent mijn Zielsverwant
Onze levens hebben een verband
Je lach zet mijn wereld op zijn kop
Droefenis wordt een mop
Je ogen
Stuiteren
in de mijne
Mijn ziel
Wentelt zich in het reine
Je bent de liefste op de hele aarde
Je geeft mijn leven waarde
Ik Hou Van Je,
Mijn Zielsgenoot
Door jou voel ik me groot
Ik Hou Van Je,
Mijn Zielsverwant...
Wij hebben zo'n speciale band
Ik Hou Van Je,
Mijn Zielemakker...
Je bent zo'n lieve rakker...
I Love You,
My Soulmate...
I Guess It's Faith...