Het is grappig,
Het is grappig hoe dat sommige wezens denken.
Uiterlijk verschillen ze niet veel, eigenlijk niets om het ruw te zeggen.
Twee benen, twee armen, één hals, één hoofd en iets daartussen om alles te verbinden.
Van ver zie je geen verschil maar toch zal elke man van ver al verschillen zien in het uiterlijk van een vrouw.
Van ver zie je geen verschil maar toch zal elke vrouw van ver al verschillen zien in het uiterlijk van een man.
Van dichtbij zie je de verschillen van "van ver" maar toch zal elke man van dichtbij subtiele verschillen zien in het uiterlijk van een vrouw.
Van dichtbij zie je de verschillen van "van ver" maar toch zal elke voruw van dichtbij subtiele verschillen zien in het uiterlijk van een man.
Wanneer veraf heel dichtbij en dichtbij veraf kan zijn zie je de verschillen, subtiele of niet, niet staan. Je kijkt er doorheen, geen idee dat ze er ooit waren en nog steeds zijn.
Daar is ook geen verschil tussen man en vrouw.