Ik mis je bruine ogen..,
Ik mis je lieve snoet.
Ik mis ons loopje buiten.
die deden ons zo goed.
Ik mis je blij gekwispel..,
Je speelsheid en je streken.
Ik mis je dag naar dag..,
al 52 weken.
Ik mis jou Lieve Cindy,
De stilte valt hier hard.
Ik Mis je
En zal jou nooit vergeten....
Ik draag je bij me in mijn hart.