Het pad naar verlossing is kronkelig en gevaarlijk en leidt je door het bos der wanhoop
Niets is zeker.
Wat voor god laat haar eigen creatie leven in zo veel onzekerheid?
Waarom leidt ‘ze’ ons willens en wetens naar een toekomst die alleen ‘zij’ kan zien?
Misschien wil ‘ze’ ons zo zien lijden…misschien WIL ‘ze’ ons zien worstelen en bloeden en sterven.
Misschien is dit het toppunt van ego
Haar Ego
Misschien voelt god zich alleen waardig als ‘ze’ ons waardeloos maakt
“En zo niet, vraag je dan het volgende af”
Zou een liefhebbende God je ziel uit eigenbelang opeisen?
Zou een liefhebbende God je geloof in haar zo hard nodig hebben dat ze je je lichaam en je hoop van je afneemt?
Zou een liefhebbende God je laten worden wat je nu bent……?
Laat me weten wat jullie er van vinden, ik heb nog meer.
Greetings,
moi