Ik snap wel dat ik niet de gemakkelijkste ben
Ik zit nogal complex in elkaar
Ik begrijp ook wel dat je me niet echt snapt
Ik ben nou eenmaal een beetje raar
Ik garandeer dat dit ooit over zal gaan
Ik weet alleen nog niet wanneer
Ik beloof dat ik nog wel zal veranderen
Ik vertrouw dat het gebeurt een keer
Ik snap wel dat je helemaal gek van me wordt
Ik begrijp mezelf niet eens meer
Ik ben ervan overtuigd dat alles goed komt
Ik weet alleen nog niet wanneer
fox_bert: | Woensdag, oktober 27, 2004 02:09 |
een beetje positiever zelfbeeld kan geen kwaad. erg negatief schrijf je over jezelf kan mij niet voorstellen dat er niets positiefs is. schrijf eens wat leuks over jezelf ieder mens heeft positieve en negatieve kanten. geven en nemen zowel voor jou als een ander. ga jezelf geen zelfcomplex aansmeren liefs Bert |
|